Okosvezérlő LED szalagokhoz! Vezérelje LED szalagjait bárhonnan mobiltelefonja segítségével

Megérkezett a legújabb fejlesztésű wifis okosvezérlőnk! Egy kompatibilis, Androidos vagy iOS -os telefon és ennek az igazán okos kis készüléknek a segítségével RGB és RGBW szalagokat tud vezérelni a világ bármely pontjáról!
A szett tartalmaz egy infrás távirányítót is, így amennyiben nem rendelkezik megfelelő mobilkészülékkel, akkor sem kell lemondania a káprázatos színvariációkról! A készülék RGB és RGBW szalagokkal is együtt tud működni, a csatlakozáshoz szükséges 4 tüske tartozék, a csomag része. DC 9-12V feszültséggel működik, de amennyiben 12V -os LED szalagot táplál meg vele, mindenképpen 12V -os LED tápegységet kell hozzá használni.
A gyártó által biztosított szoftver segítségével szabadon állíthatjuk a színeket és a fényerőt is a telefonunkról. Ezen felül számos praktikus funkciót tud még a készülék. Kiválasztott zenére színes vezérlés, mikrofonra vezérlés, kamera színével azonos színre vezérlés, stb. Ez a pici készülék nagyon praktikus kiegészítője lehet a modern berendezésnek, és akár egy házibulinak is.
Apple iOS és Google Android alapú telefonokkal kompatibilis, a vezéréshez szükséges szoftver elérhető az App Storeban és a Play Stroreban!
 
 
ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval ÚJ !!! Telefonos Wifi vezérlő RGB és RGBW szalagokhoz infrás távirányítóval