2x1000W teljesítményű elektromos roller

 Megérkezett hozzánk a -Kugoo G-Booster licensze alapján készült- világ egyik legerősebb elektromos rollere!

A legtöbb e-rollerrel ellentétben nem egyetlen 250-300W, hanem két darab 1000W motor hajtja, amitől nemcsak hogy közel kétszer gyorsabb mint az alacsonyabb árszegmensben található társai, de a maximális nyomatéka is messze több. Egyrészt jóval meredekebb emelkedőn is gond nélkül közlekedhetünk vele mint az átlagos e-rollerekkel, másrészt a végsebessége és a gyorsulása is más szinte emeli. A végsebességet három fokozatban tudjuk limitálni ha szükséges, 15km/h, 25km/h, 60km/h. Sebességi módtól függetlenül változtatható a hajtás módja; míg egy motoros módban nagyobb a hatótáv, addig két motoros módban a gyorsulásé a főszerep.

A hidraulikus és rugós lengéscsillapítóknak, illetve a 27 centi átmérőjű kerekeknek, a magasabb taposónak és masszívabb váznak köszönhetően akár földút vagy komolyabb off-road terep terep sem állítja meg. A megállásról inkább mindkét keréken tárcsafék felel, a stabilitásunkról pedig a végig érdes és a szokásosnál szélesebb taposó, valamint a szélesebb kormány gondoskodik.
A szokásosnál masszívabb e-roller, -önsúlya 30kg- érezhetően akár komolyabb igénybevételre is tervezve.

A lenyűgöző erőhöz komoly hatótáv is párosul; a maximálisan megtehető 85km egy feltöltéssel magasan az átlag fölé emeli ezt a rollert. A 48V 23Ah akkumulátor lassan de biztosan, 10óra alatt töltődik fel ha teljesen lemerítjük.
Sötétben cirkáláshoz kifejezetten erős 10W LED lámpákat -továbbá a fellépő alatt előre fehér, hátulra piros helyzetjelző LED-eket- kapott.

 

fekete
Nagy teljesítményű elektromos roller 2x1000W 60km/h 80km hatótáv indításgátló
449000 Ft db Hozzáadás a kosárhoz
Fogyasztás
2000W

2020.04.23 13:06